Profil

CS Ice leverer, servicerer og udvikler avancerede løsninger til en række kølerelaterede industrier.

CS Ice er en del af CS Electric, Esbjerg. Samarbejdet startede i 2015, i erkendelse af, at industrielle køleinstallationer indeholder en del elektrisk udstyr. Samarbejdet har således klædt CS ICE på, så vi kan tilbyde en optimal totalløsning for vores kunder. Lageret i Esbjerg har altid el-motorer og frekvensomformere fra 0,5 kW til 200 kW klar til levering. Det sikrer kunderne kontinuer drift med lav nede tid. Derudover er vi leveringsdygtige i gear for forskellige applikationer.

Vores beliggenhed i den nordlige del af Danmark tæt på Aalborg Lufthavn, Grønlandshavnen og Hirtshals Havn, der har forbindelse til Færørene, giver kort responstid for kunder overalt i verden.

Vi beskæftiger 7 faglærte teknikere og maskinmestre med viden om mange forskelligartede systemer inden for klimabehandling, køleteknik og elektriske systemer. Vores teknikere mestrer mange forskellige færdigheder, og alle bærer D kølecertifikat, som tillader arbejde på alle typer køleanlæg med ubegrænset fyldningsstørrelse. Vi har fokus på at levere energirigtige løsninger, der efterlever, og gerne overgår kundernes forventninger.

Vi underviser og træner kunder i egne køleanlæg, så de til en hver tid kan drifte deres køleanlæg på en hensigtsmæssig måde med mindst mulig nede tid.

Vi arbejder fokuseret og intenst på at planlægge service- og renoveringsopgaver af køleanlæggene med mindst mulig gene.

Målet, hvad enten det drejer sig om etablering af en helt ny løsning eller optimering af eksisterende udstyr, er en velfungerende proces med maksimalt udbytte for kunden.

Vi er Quality Managment System ISO 9001 Certificeret og medlem af Kølebranchens Miljøordning, KMO.

profil